Mijn muzikale verleden.

We zitten midden in de jaren 70 zo ongeveer 1966/1967 wanneer de twee vrienden Harry Nagel en Huib Plomp het idee krijgen om een band te beginnen, geïnspireerd door goede bands en alle goede muziek in die tijd waren zij de grondleggers van wat later onder de namen Homeguard en Key West behoorde tot één van de beste bands in Vlaardingen.

Na enige wisselingen in de personele bezetting stond daar een groep beginnende muzikanten die na een relatieve korte periode het land introk en daar een aantal jaren met veel plezier in de verschillende zalen succesvol was .

Het management was in handen van Hilbert Stolk wat later overgenomen werd door zijn broer Rob Stolk, deze mannen hebben ervoor gezorgd dat we iedere zaterdag en zondag een optreden hadden en zelfs waren daar nog woensdagavonden bij.

De band bestond uit de vaste leden, Harry Nagel sologitaar, Huib Plomp basgitaar, Ben Hakker zang/gitaar, Wim Vergeer orgel en Frans Plomp op de drums.

En waar ook een band vernieuwend moet zijn kregen zij versterking van Leo van Reven op sologitaar en Hans van Tielen op saxofoon wat ook weer ongekende mogelijkheden bood.

Fred Schamelius op Hammondorgel en Rob van Reven hebben ook nog een korte periode in de band gespeeld.

Het was voor ons een gouden tijd, wat wij in die jaren hebben beleefd is nog steeds het gesprek als we elkaar weer zien. De optredens die iedere keer wat nieuws met zich mee brachten, de dorpen steden waar we in grote en kleine zalen leuke optredens hadden.

 

 

Opmerkingen

02.12.2021 11:14

ben hakker

Geweldige nieuwe Site Frans, toppie hoor.
Alles leuk om te lezen en hoop snel op meer leesplezier. groetjes Ben en Joke.

07.12.2021 08:54

Frans

Dank voor jullie leuke reactie en er gaat zeker meer lees en kijk plezier komen.